RASCI methode

Bedrijfsprocessen én verantwoordelijkheden kernachtig in kaart
Paperback | Dutch | 2023
In stock
Only %1 left
ISBN
978940181095C
 
RASCI-methode
Verdwaalt jouw organisatie ook in een oerwoud van procedures, regels en documenten? Met kasten vol handboeken die niemand nog leest of begrijpt? Zijn de verantwoordelijkheden nog steeds niet duidelijk? Stop met de bureaucratie en het steeds ingewikkelder maken van werk. Ga terug naar de essentie met de RASCI-methode.

• Focus op de processen waarmee je ambities waarmaakt.
• Haal de ballast uit je organisatie.
• Zorg voor duidelijkheid in verantwoordelijkheden.
• Betrek je mensen en benut hun volle potentieel.


Arno Schilders legt stapsgewijs uit hoe je dat doet met maximaal draagvlak. Een praktische gids vol voorbeelden hoe je bedrijfsprocessen optimaliseert en vastlegt op één A4, de samenhang ertussen duidelijk maakt en iedereen daar systematisch bij betrekt. Met als resultaat: overzichtelijke processen, heldere verantwoordelijkheden en betere samenwerking.

Deze methode hielp ons de integratie van drie verschillende bedrijven naar één uniform bedrijfs-management-systeem in behoorlijk korte tijd te realiseren.
Barry Boertje, Director Tender & Project execution – IQIP, Sliedrecht

Met dit boek krijg je het recept voor een concreet, doordacht en door iedereen gedragen plan om orde in de chaos te scheppen.
Bart Simmelink, Manager HSEQ – Covestro, Waalwijk

De RASCI-methode hielp mij de verantwoordelijkheden op sleutelposities scherp te verwoorden en eigenaarschap stapsgewijs over te dragen aan het nieuwe management.
Eduard Saris, Zaakvoerder – Eduard Trailor Factory, Lommel

Arno Schilders is grondlegger van de RASCI-methode en het RASCI-model. Als bedrijfskundige, organisatieadviseur, lead auditor, en trainer heeft hij samengewerkt met honderden nationale en internationale bedrijven in diverse branches, van multinationals in de chemie, automotive, machinebouw en logistiek tot de gezondheidszorg en het onderwijs.
Met de RASCI-methode helpt hij organisaties de omslag te maken naar procesgericht samenwerken.
More Information
ISBN 978940181095C
Booklanguage Dutch
Domains Business Management
Producttype Books
Publish Date Nov 2, 2023
Binding hardcover
Author Arno Schilders
Weight (kg) 0.250000
Customer Reviews

Ratings & Reviews

Be the first to review this product