Enterprise Agility - Pocketguide

Paperback | Dutch | 2023
In stock
Only %1 left
ISBN
978940181098C
 
Enterprise Agility - Pocketguide

Hoe kun je als organisatie snel en wendbaar waarde leveren in samenwerking met de gebruikers? In deze pocketguide delen de auteurs de essentiële ingrediënten voor het verkrijgen van enterprise agility. De beknopt geschreven tekst is helder gestructureerd en is gebaseerd op de inhoud van het als ‘standaardwerk’ aangemerkte boek Enterprise agility - Een effectieve transformatie op basis van principes en practices waarin het onderwerp meer gedetailleerd is beschreven.

 

Deze pocketguide biedt een verhelderende uitleg in geconcentreerde vorm; aansluitend worden prikkelende vragen gesteld om uzelf en uw organisatie verder te helpen. U zult uzelf respectievelijk blij verrast en pijnlijk herkennen in zowel de patronen en anti-patronen van enterprise agility. De auteurs voorzien de lezer daarbij van vele nuttige tips om direct in de eigen praktijk toe te passen.

 

Op basis van logische stappen van schaalvergroting van de transitie van de organisatie, nemen de auteurs de lezer vanuit de onderliggende principes mee, via snelle wendbare teams en onderlinge samenwerkingsverbanden naar het ontwikkelen van enterprise agility binnen de gehele organisatie.

 

De auteurs hebben gezamenlijk uitgebreide ervaring en deskundigheid waarmee zij individuen tot hele organisaties in beweging brengen.

More Information
ISBN 978940181098C
Booklanguage Dutch
Domains IT Management
Producttype Books
Width (cm) 12,85
Height (cm) 16,5
Publish Date Nov 20, 2023
Author Femke Hille, Marco de Jong
Weight (kg) 1.000000
Customer Reviews

Ratings & Reviews

Be the first to review this product